Al otro lado del espejo

Al otro lado del espejo, novel·la escrita per Peter Abrahams i publicada el 2007 per Salamandra, és el primer llibre de la sèrie Los misterios de Echo Falls, que explica les aventures d’Ingrid Levin-Hill. L’autor, molt prolífic, està especialitzat en novel·les de misteri. Aquesta obra va ser premiada el 2006 amb l’Agatha Award for Best Young Adult Fiction, i el mateix Stephen King va afirmar que “no vaig poder dormir fins que la vaig acabar”.

La protagonista, Ingrid Levin-Hill, és una noia intel·ligent, curiosa i fan del futbol i el teatre. Un dia apareix assassinada Katie La boja; l’Ingrid decideix resoldre el misteri, ja que a l’escenari del crim hi ha proves que la poden incriminar.

Novel·la molt ben escrita, amb intel·ligència i gràcia, conté referències clares a Alícia al País de les Meravelles i a Sherlock Holmes, combinació que d’entrada sobta, però que ofereix un resultat excel·lent. Pels amants del misteri, la tensió literària, la intriga i les bones històries és un llibre imprescindible! L’hem vist inexplicablement classificat “a partir de 15 anys”; els llibres bons són per a totes les edats, i aquest pot agradar perfectament a un lector de 12 i a un de 30!

 

(Font de la imatge)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *